nedjelja, 5. lipnja 2011.

Batarang kontrolera sve biti bačeno na E3, vrati se u listopadu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/batarang-controllers-to-be-thrown-at-e3-come-back-in-october/:
Batarang kontrolera sve biti bačeno na E3, vrati se u listopadu
Ako je više batmobiles , šišmiš-usb stick , i šišmiš-puter nisu dovoljni da vas uvjere Bruce Wayne je uzalud egomaniac, možda ti Batman: Arkham Grad batarang kontrolori će vam dati pauzu. U tradicionalnoj šišmiš-gadget mode, te Xbox 360 i PS3 kontrolera pohvaliti sirast šišmiš-estetska (kao što je šišmiš-start i select / natrag tipke), dual tutnjava motora, udobnost mekih grips, i sedam prebacivanja prskanja LED boja. Iako fizički dva kontrolera su prilično slični, Ol 'Šišmiši čini se da korist PlayStation 3, dajući svoj kontroler ne samo popularne Xbox 360 dugme / analogni izgled, ali internu bateriju, odvojiv kabel za punjenje, i Batman-tematske USB RF prijemnik, za dizanje. Xbox varijanti? Datiran, žičani afera - ali hej, barem to je dobio da Xbox vodič gumb, zar ne? Regulatori će biti izložen na E3 sljedećeg tjedna, zahvaljujući Power-i će udariti police trgovina kad Batman: Arkham Grad brodovi u listopadu, ostavljajući vam malo izgovor da ne bude usmjerena prema gore i spremna kad šišmiš-telefon zvoni. Hit pauze za službeni press release ... ili, znate, imaju Robin to učiniti za vas.

Nastaviti čitanje Batarang kontrolera sve biti bačeno na E3, vrati se u listopadu

Batarang kontrolera sve biti bačeno na E3, vratite se u listopadu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. lipanj 2011 21:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Power- | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar