nedjelja, 5. lipnja 2011.

S logotipom sustava Windows zasađene na predstojećim Apple Store u Njemačkoj (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/04/windows-logo-planted-on-upcoming-apple-store-in-germany-video/:
S logotipom sustava Windows zasađene na predstojećim Apple Store u Njemačkoj (video)
Brzi pogled na gore foto možda ste vjerujući da je to mjesto Microsoft Store gradi, zapravo, to je Apple Store . Jučer, u Jungfernstieg dijelu Hamburg, Njemačka, grupa ide po imenu ". WAV Kolektivnog" navodno oštetili uskoro-to-biti Apple malo mjesto. Oni su ležerno je otišao do zgrade predstavlja kao tim građevinskih radnika, ograđen rad stranice, i nastavila se vijak gotove ploče, tvoreći s logotipom sustava Windows, na strani trgovine crni veo - sve usred bijela dana. Izgleda kao staro pitanje Mac vs PC pravedan je dobio malo više zbunjujuće više u Europi. Ne vjerujte nam? Imati pogledati na kolektivni vlastiti video rekapitulacija događaja objavljena nakon pauze.

[Hvala, Toni]

Nastaviti čitanje Windows logotip zasađene na predstojećim Apple Store u Njemačkoj (video)

S logotipom sustava Windows zasađene na predstojećim Apple Store u Njemačkoj (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. lipanj 2011 18:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WAVcollective (YouTube) , iFun | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar