petak, 1. travnja 2011.

Zdenek Kalal je objekt za praćenje algoritam uči u hodu, vjerojatno kako bi sljedeći 007 zvrčka (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/zdenek-kalals-object-tracking-algorithm-learns-on-the-fly-like/:
Microsoft vlastite OneVision Video Recognizer može biti roman, ali ako ljudi u Redmond ozbiljno su u potrazi za uzeti stvari sljedeću razinu, oni bi vjerojatno trebalo pobacali im pogled preko bare. Zdenek Kalal, istraživač na Sveučilištu Surrey, upravo je stvorio ono što svibanj biti najsofisticiraniji vizijski sustav poznat civilne svijetu. U biti, to traje svjetovnim zadatak praćenje objekata na potpuno novu platformu, omogućavajući korisnicima da odaberu objekt u letu i algoritam odmah početi pratiti nešto novo. U roku od sekunde, to je u mogućnosti to održavati zaključavanje, čak i ako vaš objekt pletiva, okreće, ili lišće / vraća. Nadalje, ovi "objekti" može se koristiti kao zrak miševi, ako sila ga pratiti znamenki, a ako vas naučiti ono što vaše osoblje izgleda, imat ćete potpuno automatizirani sigurnosni skener koji može prepoznati lica i odobriti / odbiti pristup temelji se na bazu podataka bijele navedenih pojedinaca. Iskreno, radije ga vidite za sebe nego slušati nas veličati svoje vrline - Vida je, nakon pauze, po uobičajenim.

Nastaviti čitanje Zdenek Kalal je objekt za praćenje algoritam uči u hodu, vjerojatno kako bi sljedeći 007 zvrčka (video)

Zdenek Kalal je objekt za praćenje algoritam uči u hodu, vjerojatno kako bi sljedeći 007 zvrčka (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 23:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sveučilište Surrey (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar