petak, 1. travnja 2011.

BlackBerry Touch / Monaco dobiva manhandled, rekao je da se službeni svibnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/blackberry-touch-monaco-gets-manhandled-said-to-get-official/:
Naš je interes u BlackBerry Touch (kodnog imena Monako) je uvrijeđen kada smo prvi uhvaćen vjetar uređaja , a mi smo imali osjećaj da bih se probija u divljini ikada jer je jedan pokazao u Verizon crveno sredinom Feburary. Sada, BGR je uspio osigurati unreleased prototip, a mi moraš reći da mi se sviđa ono što vidite. Prema pub, to bi trebalo dobiti službeni BlackBerry na svijetu u svibnju, i to ću pokrenuti OS 6,1 koji ispod 800 x 480 piksela. Novi BB6 je rekao da koriste BlackBerry ID umjesto PIN-a za određene ključne funkcije - potrebno premjestiti za ne-BB platforme rumored da se uzimajući BBM (povijesno PIN-based servis) nije. BGR također tvrdi da će biti uzimajući Oluja nomenklaturu, pa smo unaprijed ispričavamo na SurePress fanboys. Bilo kako bilo, mi imamo slutnju da ćemo biti više sluha kao što smo doći bliže do svibnja, ali nažalost naše snove super AMOLED opremljen baklja trčanje dionica Android s BBM app će samo ostati figments naše mašte.

BlackBerry Touch / Monaco dobiva manhandled, rekao je da se službeni svibanj prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 18:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar