petak, 1. travnja 2011.

London bilješke planove za stanični pokrivenost na cijev, bums Huawei out

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:
Tehnička složenost i financijske naivnost značilo da London ambiciozne planove za pokriće svojih podzemna željeznica mreža s stanični signal za Olimpijske igre 2012 su udaranje scrapheap. Unatoč Huawei najviše velikodušnu ponudu za pružanje 50.000.000 £ ($ 81m), opreme za projekt besplatno , gradonačelnik Londona želji da Velikoj Britaniji mobilni operateri se one stopala instalacije račun - bez denar dolazi iz javnih blagajni - Ne čudi stoga je pronašao malo milost. Složen s logističkim hellride težak da biste dobili sve što je gore i trčanje do idućeg ljeta, koja je sada dovela do međusobnog dogovora između svih zainteresiranih strana da napusti projekt. Da se podsjetimo, planira da biste dobili WiFi gore na 120 postaja u vrijeme Olimpijade su još uvijek na stazi, tako barem ćemo biti u mogućnosti srušiti neke podatke prije ronjenja u tim tamnim, vlažnim tunelima.

London bilješke planove za stanični pokrivenost na cijev, bums Huawei se prvobitno pojavio na Engadget na pet, 1. travanj 2011 15:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Čuvar | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar