petak, 1. travnja 2011.

Time Warner Cable je app dodaje nove uživo TV kanala za gledanje na vašem ipad

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/time-warner-cables-app-adds-new-live-tv-channels-to-watch-on-yo/:
Sporovi s Fox, Viacom i Discovery prouzročio Time Warner da povući 11 od 32 izvorne kanale iz svoje live streaming TV TWCable TV app jučer, ali kao što je obećao je doveo u neke nove da ih zamijeni. Među 17 kanala dodane su od nekoliko mreža ABC / Disney grupe, uključujući ABC Family, Disney, Disney XD i ESPNnews, plus NBC Universal selekcije poput MSNBC, Syfy i SAD-a, kao i znatiželjnika dodatak Fox News. Mi još uvijek nismo uvjereni gledati TV na naš tableta je više nego koristan razvoja ga koristite kao daljinski / kauč pratilac, ali sve dok one značajke stići ili app dobiva iz postojanja, to je ono što ovaj radi. Provjerite potpuni popis novih kanala nakon pauze ili na TWCable Untangled blog.

Nastaviti čitanje Time Warner Cable je app dodaje nove uživo TV kanala za gledanje na vašem ipad

Time Warner Cable je app dodaje nove uživo TV kanala za gledanje na vašem ipad prvobitno pojavio na Engadget na pet, 1. travanj 2011 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TWCable Untangled | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar