petak, 1. travnja 2011.

Samsung i Visa udružuju snage kako bi se omogućilo NFC mobilnog plaćanja na Olimpijskim igrama 2012

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/samsung-and-visa-join-forces-to-enable-nfc-mobile-payment-at-201/:
Iz gadgeteer gledišta, jedna od najboljih stvari o Olimpijskim igrama je njegova sklonost da se uvede nove tehnologije za hosting grad. Uzmi 2012 igrama, na primjer: ne samo da su London Underground stanica uzimajući WiFi vrućih mjesta, ali vijest je da su Samsung i Visa držanje za ruke isporučiti NFC mobilni platni rješenja za grad. U stvari, više od 60.000 lokacija u Londonu već su spremni s beskontaktnim sustavima plaćanja, a sada Visa je u pregovorima s bankama kako bi svoje beskontaktnih kartica i mobilnih telefona odobren. Za potonji, jedan takav uređaj će biti Samsungov olimpijskih i paraolimpijskih igara mobilni telefon koji dolazi s Visa omogućen SIM kartice, a to će biti dostupne na sponzorirane sportaši, kao i raznih trgovaca. Nadalje, ovaj savez ce nastaviti nakon olimpijade, i Visa je kotrljanje vanjska strana svoj mobilni plaćanja rješenje u mnogim drugim zemljama kao što mi govorimo, tako da ne bi trebalo biti dugo prije nego što smo čuti više slušalica Visa najave.

Nastaviti čitanje SAM-ovi i Visa udružuju snage kako bi se omogućilo NFC mobilnog plaćanja na Olimpijskim igrama 2012

Samsung i Visa udružuju snage kako bi se omogućilo NFC mobilnog plaćanja na Olimpijskim igrama 2012 prvobitno pojavio na Engadget na pet, 1. travanj 2011 00:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar