petak, 1. travnja 2011.

Sony Music Unlimited streaming uslugu dolaze NGP, pogodit će Xperia Igraj ovu godinu i PSP 'u roku od nekoliko tjedana'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/sonys-music-unlimited-streaming-service-coming-to-ngp-will-hit/:
On svibanj zvuk očito očito u ovom trenutku, ali još uvijek je uzrok za slavlje - Sony streaming pretplatu glazbeni servis, glazba Neograničeno , je na čelu i za PlayStation Portable i par divergentnih duhovnog nasljednika Next Generation Prijenosni i Sony Ericsson's Xperia Play . Eurogamer je sjeo sa Sony Network Zabava VP Shawn Layden, koji šire vijest spremno, potvrđujući da će usluga biti aktivirana (barem u Velikoj Britaniji) na PlayStation Portable "u roku od nekoliko tjedana." U međuvremenu, Android telefone, uključujući zloglasnog PlayStation slušalica će dobiti Neograničeno Music "ove godine", i SNE ", učinit će to dogoditi" na NGP, kao i, vjerojatno negdje nakon što je tvrtka otkriva kada je zvijer prijenosni igra postaja zapravo će izaći . Sve u ime uzimanja svoje pjesme s vama gdje god vam se dogoditi da putuju - koncept koji je dobivanje prilično popularan upravo sada.

Sony Music Unlimited streaming uslugu dolaze NGP, pogodit će Xperia Igraj ovu godinu i PSP 'u roku od nekoliko tjedana' prvobitno pojavio na Engadget na pet, 1. travanj 2011 02:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Eurogamer | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar