petak, 1. travnja 2011.

GameStop sjedne do Spawn Labs, Impulse igra distribucija platforma

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:
Mi ne bi računati na maloprodajno ide daleko bilo prije, ali to izgleda kao GameStop sada je također teško klađenje na digitalno distribuira budućnosti. U tu svrhu tvrtka upravo je najavio da je stjecanje i Spawn Labs i parni-natjecatelj Impulse, od kojih je potonji to kupuju iz matične tvrtke Stardock Systems. Dok Spawn Labs ne može biti najviše poznato ime, možda ćete zapamtiti svoj ​​HD-720 set-top box - u suštini Slingbox za svoju igru konzole - što smo prvi put provjerio način povratak u 2009 i napokon počeo isporučivati ​​početkom 2010. To zvuči kao GameStop svibanj imati neki čak grander ambicije za tehnologiju od toga, međutim, kao i tvrtke press release kaže da je sada testiranje "novih potrošača sučelje", koje će pružiti korisnicima "izravan pristup širok izbor high-definition video igre na zahtjev na bilo koji Internet-omogućen sprava. " Kao što je naše druženje na Joystiq napomenu, da zvuči strašno puno poput OnLive -esque oblak-based igre uslugu, ali GameStop ne nudi mnoge druge savjete u ovom trenutku.

Nastaviti čitanje GameStop sjedne gore Spawn Labs, Impulse igra distribucija platforma

GameStop sjedne do Spawn Labs, Impulse igra distribucija platforma prvobitno pojavio na Engadget na pet, 1. travanj 2011 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar