petak, 1. travnja 2011.

Time Warner uklanja kanale ipad app dok Cablevision priprema jedan od svojih vlastitih

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/31/time-warner-removes-channels-from-ipad-app-while-cablevision-pre/:
Time Warner Cable je bio prvi party treperiti u borbi sa programerima nad svojim novim live streaming TV TWCable TV ipad app , uklanjanje kanala iz Viacom, Fox i Discovery. Tvrtka je službena izjava upućuje na samo odabiru da se fokusiraju na "prosvijećenog programera" koji podržavaju njen uzrok i da će omogućiti zamjenu kanala (možda BBC America, jer je u svim screenshot) ASAP, moguće čim sutra. Očekujte pravnu borbu da se i dalje zagrijavati između Time Warner, koji vjeruje da je dobila sva prava potrebna za pružanje tih kanala na bilo kojem zaslonu u dom kupca, i programera, koji misle da nije.

Bacanje više benzina na vatru je riječ od Cablevision da je njegov novi ipad app sa TV i video na zahtjev pristupa je trebala biti van već i samo čeka Appleov odobrenje prije nego se pokreće. Prema Wall Street Journal da će ići naprijed pokretanje Optimum Link - nekad PC na TV Media Relay - proizvod koji donosi video iz njihovih računala na TV sutra. Provjerite popis izvukao kanala nakon pauze ili na Time Warner's blog, mi ćemo Vas obavijestili kada ili ako se išta mijenja.

Nastaviti čitanje Time Warner uklanja kanale ipad app dok Cablevision priprema jedan od svojih vlastitih

Time Warner uklanja kanale ipad app dok Cablevision priprema jedan od svojih vlastitih prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 ožujak 2011 17:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TWCable Untangled | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar