petak, 15. travnja 2011.

Verizon FiOS TV 1,9 softvera dodaje HD vodiča, DVR poboljšanja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/verizon-fios-tv-1-9-software-update-adds-an-hd-guide-dvr-enhanc/:
Izvorno predviđa lansiranje u Q4 2010, Verizon je konačno počeo istiskuje verziju 1,9 od svojih Medijski vodič softver na set-top kutijama u Buffalu, Syracuse, Albany i Harrisburgu. Ostale regije mogu očekivati ​​da će biti unaprijeđen u narednih nekoliko mjeseci, ali samo u slučaju da ste zaboravili što dolazi ovdje je nekoliko novih mogućnosti: HD vodič widescreen kao što je prikazano gore zamjenu starih 4x3 SD jedan , podrška za prebacivanje 3DTVs u ispravan način rada automatski, rodnom passthrough, 1080p, vanjske tvrde diskove, DVD-style poglavljima o DVR snimke, sve nove funkciju pretraživanja i pristupa DVR snimke iz drugih kutije u kući. To su samo neke od značajki uključuju se u ovaj masivni nadogradnju (ne sve kutije podržavati sve nove značajke, doublecheck da vidi ako je vaš prvi podržan - to može biti dobro vrijeme za nadogradnju ), check out izdanje bilješke o Verizon's forumi za više detalja, ili provjeriti press release i trailer za novi softver uključen nakon pauze.

Nastaviti čitanje Verizon FiOS TV 1,9 softvera dodaje HD vodiča, DVR poboljšanja

Verizon FiOS TV 1,9 softvera dodaje HD vodiča, DVR poboljšanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 17:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Obavijesti o izdanju , YouTube | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar