petak, 15. travnja 2011.

Izvješće: Nintendo sustava s HD grafikom da se objavi ovaj mjesec

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CnudsTOr_X0/report-nintendo-system-with-hd-graphics-to-be-revealed-this-month.ars:

Nintendo Wii još uvijek uživa u svjež prodaje, ali to je ništa u usporedbi sa sustavom na svom vrhuncu . Tu je i ništa za gledati prema naprijed u smislu exclusives na sustav u bliskoj budućnosti. To ne može značiti ništa, ali to je zabrinjavajuće za Nintendo fanovi, i više poslovnice tvrde da ćemo biti viđenje Nintendo objaviti novi high-definition sustav prije E3.

"Mi smo potvrdili s više izvora da je ovaj novi dom je sustav sposoban za izvođenje igara na HD razlučivosti. Postoje izvještaji, međutim, da li njegova grafika će biti usporedivi s onima na Xbox 360 i PlayStation 3-što znači da bi mogao nadmašiti ili manji od tih sustava. Ili način na koji će ponuditi konkurentne specifikacije, " Game Informer prijavljen . "Prelazak na HD uvelike trebalo pomoći Nintendo i svoju novu konzolu za dobivanje više multi-platforma s tri naslova poput Portala 2 ili Mortal Kombat. To je, pak, će ojačati Nintendo povijesno siromašnih odnos sa third-party izdavača / proizvođača."

IGN je izvještavanje bit će najava o ovom novom sustavu ovog mjeseca , a sustav će se otkriti u potpunosti na E3. "Naši izvori su rekli konzola je znatno moćniji od PlayStation 3 i Xbox 360, Nintendo i da je namjera je da ponovno osvoji hardcore tržištu", IGN tvrdi. Ovaj novi hardver se očekuje da će biti izdan u 2012.

Ova glasina dolazi na vrhu druge glasine koji tvrdi Wii će vidjeti pad cijena 15. svibnja, donijeti sustav dolje u maloprodajnoj cijeni od 150 dolara, možda s predinstaliranim primjerak Mario Kart Wii

To je sve temelji na nepotvrđeni izvještaji i anonimnim izvorima, ali mi ćemo znati da li postoji bilo istine u tim tvrdnjama vrlo brzo. Ideja o Nintendo sustava koji podržava moderna grafika je svakako mami jedan, i da je unatrag kompatibilan, možda sa sposobnost to upscale prošlosti igre, to će biti vrlo uzbudljivo dapače. Mi ćemo zadržati naše uši na zemlju.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar