petak, 15. travnja 2011.

Kenneth Cobonpue's biorazgradivi automobila: Vrijeme je da jarku Gremlin hrđanja u svom dvorištu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/15/kenneth-cobonpues-biodegradable-car-time-to-ditch-the-gremlin/:
Ima li bilo koji sadder očima od 1958 Plymouth Fury trune u šumi, Christine-stil, svoje mrtve svjetla gleda u suton? Mi ne misle tako. To je razlog zašto smo stvarno vrtoglav preko Kenneth Cobonpue's Phoenix roadstera, biorazgradivi koncept automobil napravljen od bambusa, ratana, čelika i najlona. Stil mudar, to je poduprt negdje između Tata's Nano i Teslina Roadster , i nema riječi još o tome što bi moglo ići ispod haube - vjerojatno omalen električni motor ... ili Stardust-powered jednorog, možda. To funky izgleda tijelo treba trajati prosječno trajanje vlasništva; nakon pet godina (ili čak i više, ovisno o sastavu), može se zamijeniti ili, naravno, vratio se u Ma Zemlji. Jedan od potencijalnih downside biorazgradive vozila? Nema više " mrtav automobil "Flickr albuma. Također, bez jamstava.

Kenneth Cobonpue's biorazgradivi automobila: Vrijeme je da jarku Gremlin hrđanja u svom dvorištu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 15, 2011 03:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gearlog | izvor Inhabitat | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar