petak, 15. travnja 2011.

Brazilska policija živjeti Robocop fantazije, test naočale koje skeniranja za kriminalce

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/15/brazilian-police-live-out-robocop-fantasies-test-glasses-that-s/:
Prije Olimpijade 2016 (i tisuće posjetitelja to će izvući), vojne policije u Sao Paulo i Rio de Janeiro su testiranja naočale topped s kamerama sposobna skeniranja gužve za kriminalce. Fotoaparat analizira 46.000 biometrijskih bodova na do 400 lica po drugi - podaci koji tada dobiva u usporedbi s bazom podataka i do 13 milijuna ljudi. Ako se kreveljiti se događa na utakmicu htjeli osobe ili poznate izgrednika, crveno svjetlo će se pojaviti na malom zaslonu spojeni na čaše. A, u twist posebno pristajući Robocop, naočale se može kalibrirati za uvećanje od 12 milja daleko, iako oni obično će se koristiti za upravljanje gužve na mnogo više osobne 50 metara (164 stopa). Za sada, lokalni policajci će ih koristiti da ukroti gužve (i vjerojatno brawls) na nogometne utakmice, pa čak i koncerti, ali se nadam da će na kraju nadzirati one gužve maraton rute. Što se tiče nas, mi smo sve vrste znatiželjnika. Gdje se one desetke milijuna lica dolaze iz - Santa's nestašan i lijepo popis? Što ako ljudi nose maske? Ili sunčane naočale po noći?

Brazilska policija živjeti Robocop fantazije, test naočale koje skeniranje za kriminalce prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 15, 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Telegraph | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar