petak, 15. travnja 2011.

Pitajte Engadget: najbolje Android smartphone s fizičku tipkovnicu?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/ask-engadget-best-android-smartphone-with-a-physical-keyboard/:
Znamo da imate pitanja, a ako ste dovoljno hrabri da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan je Engadget Postavite pitanje dolazi nam od Michael, koji treba fizičku tipkovnicu sa svojim sljedeći android telefon. Budući da je tako rekao. Ako ste u potrazi za poslati upit vlastitog, kap nam liniju na pitati [at] Engadget [dawt] com.
"Moja djevojka trenutno koristi T-Mobile G1 . Njen ugovor je gore uskoro, a ona je u potrazi za novim Android smartphone. Njezini su zahtjevi da bi trebao biti Android-based s fizičku tipkovnicu, dobre baterije i hardvera ne bi trebalo " t biti previše zastario. vlastitih istraživanja rezultirala HTC čežnja Z, ali ne postoji nešto slično (ili nadolazećim) s više poboljšan hardware (Tegra 2, možda)? Hvala u očekivanju. "
Dobro, Android junkies - znamo više nego pregršt vas jako oslanjaju na fizičku tipkovnicu, pa kojem je superioran? Inteligentni odgovori su ohrabreni u komentarima ispod.

Pitajte Engadget: Android smartphone s fizičku tipkovnicu? Najbolje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 22:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar