petak, 15. travnja 2011.

Hertz pokreće satni EV iznajmljivanje u Londonu, self-zadovoljstvo dolazi besplatno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/15/hertz-launches-hourly-ev-rentals-in-london-self-satisfaction-co/:
Spojite po Hertz
Ugovor bez mobitela, pad stope brak i auto-servise za dijeljenje sve nam reći da ste hrpa commitmentphobes. Lucky za vas svijet je spreman obvezati vaše neodlučan načine, a za one koji su se također dogoditi da imaju malo zelene žičica, Connect strane Hertz nudi najam po satu o električnim automobilima. Nakon pokretanja svoj ​​EV iznajmljivanje programa ovdje u New Yorku prošle godine , Hertz je obećao da će proširiti i na nekoliko drugih gradova i zemalja do kraja 2011, u Londonu se pored otići online ovog petka. Britanski urbanites nerad za vozila u vlasništvu će biti u mogućnosti izabrati iz flote vozila, uključujući iMieV , Nissan LEAF i Renault Kangoo , raspon anksioznost smanjena zahvaljujući grada 16 punjenja stanice. To nije točno Jetsons, ali ako je to budućnost prijevoza, mi smo ok s tim - mi smo mišljenja Majka Zemlja je previše.

Hertz pokreće satni EV iznajmljivanje u Londonu, self-zadovoljstvo dolazi besplatno prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 15, 2011 01:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar