petak, 15. travnja 2011.

Navigon MobileNavigator za IOS ažurirana s prošireni stvarnosti, sigurnosti značajkama fotoaparata

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/navigon-mobilenavigator-for-ios-updated-with-augmented-reality/:
Navigon upravo je nedavno izbacila stilski iPhone Car Kit za upotrebu sa svojim IOS navigacija app, i to je sada također najavio prilično značajna promjena u app sama. Uz sve uobičajene osnovne navigacijske mogućnosti, MobileNavigator 1,8 sada također ima prošireni stvarnosti komponentu pod nazivom "Reality Scanner" koji nadslojevi točke od interesa na vrhu live kamere, kao i novi "sigurnosne kamere" lik koji upozorava ti na brzinu i crveno svjetlo kamere (dostupan kao u app kupnje za 4,99 dolara). Što je više, Navigon je također pao njegove cijene preko odbora za prigodu - puni app s kartama za sve Sjeverne Amerike sada će vam postaviti natrag samo $ 45 do 18. travnja, a verzije za samo US ili Kanadi trčanje 35 dolara po komadu. Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Navigon MobileNavigator za IOS ažurirana s prošireni stvarnosti, sigurnosti značajkama fotoaparata

Navigon MobileNavigator za IOS ažurirana s prošireni stvarnosti, sigurnosti značajkama fotoaparata prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 23:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar