petak, 15. travnja 2011.

Neonode je zForce optički zaslon osjetljiv na dodir udaranje ASUS tableta kasnije ove godine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/15/neonodes-zforce-optical-touchscreens-hitting-asus-tablets-later/:
Prošlo je više od godinu dana od Neonode coyly, rekao je neki bezimeni "azijske kompanije" će iskoristiti svoje zForce prikazuje multitouch u buduće proizvode. Sada jedan od njih, barem, dolazi iz Drvene - ASUS je rekao da planira brod "serije proizvoda" s tim optičkim zaslon osjetljiv na dodir kasnije ove godine. Što to znači za potrošače? Neonode se ekrani ne tak dodatne slojeve na vrhu touchscreen, što ovu liniju od 5 do 13-inčni zasloni drugačiji od više zajedničkih kapacitivni i buntovna one. Rezultat, Neonode kaže, tanja je i - jedan bi nade - bolje reagira ekrana. Nema riječi o tome kada će ovi proizvodi hit (niti kako kreativni ASUS će se sa svojim dizajnom), ali osjećam da kopaju za detalje u press release sažet.

Nastaviti čitanje Neonode je zForce optički zaslon osjetljiv na dodir udaranje ASUS tableta kasnije ove godine

Neonode je zForce optički zaslon osjetljiv na dodir udaranje ASUS tableta kasnije ove godine prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 15, 2011 03:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar