subota, 9. travnja 2011.

US DOJ odobrava Google stjecanje UNO, ali ne i bez odredbama

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/us-doj-approves-googles-acquisition-of-ita-but-not-without-sti/:
Vlada Sjedinjenih Država mogu se raspustiti sutra, ali svakako je brigu o jednom zadnji dio poslovanja prije odlaska u shutdown: ovaj. Ako ćete opoziv, Google je najavio svoje namjere da steknu UIO za 700 milijuna dolara u srpnju prošle godine, a kao što smo krstarenje na početak America's travel sezone, svi su signali ići. Danas, Ministarstva pravde SAD odobrio Google zahtjev da se krene naprijed s kupiti, ali umjesto da cijelo tržište putovanja za pretraživanje pod svoje okrilje, El GOOG će morati napraviti natucanje koncesija kako bi dobili pravo potpisa. Za početak, monolit pretraživanje omogućit će UNO postojeći klijent ugovori proširiti u 2016, i to ću pustiti na tekuće i novim kupcima dozvole UNO-a QPX softvera na "fer, razumnim i nediskriminirajućim uvjetima". Nitko ne govori kada integracija će biti potpun (ili početak, za taj tvar), ali mi smo očajnički zabrinuti da vidite samo kako Kajak i Bing Putovanja reagirati nakon toga pokreće ozbiljno. Snaga na pretraživačima, kao što su bili.

US DOJ odobrava Google stjecanje UNO, ali ne bez odredbi prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 17:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PCMag | izvor Službena Google Blog , US Department of Justice | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar