subota, 9. travnja 2011.

Google Android preps za svoje korporativne razgovor, šifriranje i dodaje nove mjere sigurnosti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/09/google-preps-android-for-its-corporate-interview-adds-new-encry/:
S više od 300.000 uređaja aktivira dnevno, Android je jasno plamena na sve cilindre sa stanovišta potrošača, ali baš kao glasoviti Cheez-to kolo, neki smatraju da OS nije sasvim dovoljno zreo za korištenje nezbunjiv poduzeća. Budući da je korporacija sama, El GOOG očito je bio mučili oko sat da to promijenite, a to je uzimanje tri glavne korake danas. Ažuriranu verziju svog Google Apps uređaja privatnosti omogućuje zaposlenicima osigurati izgubljene ili ukradene Android 2,2 + uređaj tako da je locirati na karti, zvonjenja uređaja, te resetirati uređaj PIN ili lozinku daljinu putem novih web stranica Moji uređaji. Nadalje, administratori Apps sada imaju opciju u control panel na "šifriranje podataka na uređaju", koji će sada uključivati ​​zahtijevaju skladištenje kodiran na android 3,0 tablete. Konačno, Google Apps Potraži djeluje kao tip unutarnje blackbook, koji korisnicima omogućuje jednostavno prosijati kroz kolegama te ih kontaktirati preko jednom ili drugom obliku. Pa ... zaposlio?

Google Android preps za svoje korporativne intervju, dodaje nove šifriranje i sigurnosne mjere prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 9, 2011 02:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inquirer , Google Apps (1) , (2) | izvor Službeni Google Enterprise blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar