subota, 9. travnja 2011.

Sprint zajedničke centa brand spada u kauč jastuci, zamijenjen Virgin Mobile Beyond Talk

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprints-common-cents-brand-falls-into-the-sofa-cushions-replac/:
Sprint zajedničke centa brand spada u kauč jastuci, zamijenjen Virgin Mobile Beyond Talk
To je bio neki ... znatiželjan vrijeme. Dana 6. svibnja prošle godine Sprint novu igračku dječaku Virgin Mobile je najavio Beyond Talk prepaid plan. Zatim, samo tjedan dana kasnije, Sprint lansirao vlastiti, odvojene prepaid plan, Common centa . Iza Razgovor je počeo u 25 $ mjesečno za 300 minuta, dok Zajednički centa je 0,07 dolara po minuti, sve kontakt besplatno. Potonji od ta dva sada odumire, nikada lov na, unatoč tome što mora biti, rekao je vrlo privlačan naziv. To je korisnicima se lumped u Djevici payLo shemu, dok iza Talk će preuzeti kioska i marketing avenues trenutno okupirana od strane Zajedničke centi. Tamo sa svojim krpe-tag grupu featurephones i podataka planovima, to će se nastaviti boriti protiv zla Tracfone carstva.

Sprint zajedničke centa brand spada u kauč jastuci, zamijenjen Virgin Mobile Izvan Razgovor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 9, 2011 10:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FierceWireless | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar