subota, 9. travnja 2011.

Preuzmite DARPA je sub-sim lov, pomoć trenirati svoje ACTUV automat

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/download-darpas-sub-hunting-sim-help-train-its-actuv-automaton/:
DARPA dabbles u svim pitanju obrane trutovi, a to nije stranac u utjecati mudrost mase kako bi se razviti sutra vojne strojeva. Agencije najnoviji program ići crowdsourcing put je svoje anti-podmornica Warfare kontinuirani stazom bespilotnih plovila (ACTUV), i to vam želi pomoći razviti softver koji će kontrolirati stvar. DARPA je posudio malo Sonalysts Borilački Simulacije opasnim vodama igra za stvaranje ACTUV taktike Simulator, gdje igrači kompletna misija za praćenje meta sub dok prolazite kroz i oko komercijalnih oceana prometa. Bi-biti kapetani mogu onda izabrati da podnesu svoje strategije i podatke o igri na DARPA za uporabu u podupirući autonomna seabot strateški softvera podmornica potjere. Hit izvor link za besplatni download i uronite u pod-lov akciju.

Preuzmite DARPA je sub-sim lov, pomoć trenirati svoje ACTUV automat prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 23:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Registracija | izvor DARPA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar