subota, 9. travnja 2011.

BlackBerry Orlando curenje iz: pozdravi touchscreen krivulje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/blackberry-orlando-leaks-out-say-hello-to-the-touchscreen-curve/:
Kao da mi je potrebno više znakova, gdje Research in Motion je išla u smislu njegovog 2011 uređaja liniji, upravo smo uhvatili vjetar još jedan touchscreen opremljene Berry. BlackBerry "Orlando" je krenula da se varijacije Curve s touch sposobnosti, već se opisuje kao mini Bold Touch . To, naravno, postavlja se pitanje zašto baš RIM ima toliko različitih uređaja planiran, posebno kada spec. razlike su toliko manje. Želimo tvrtka će odstupati od ovog pristupa je oslanjao na za godina, ali čini se da je više fokusiran na strategiju tableta nego što je na guranje omotnicu s telefonima. Osim toga, to samo može značiti da BB6 može držati oko za neko vrijeme i da je RIM želi svojim korisnicima da biste dobili acclimated, ili možda da bi to moglo potrajati malo dulje nego što mislimo za QNX slijevati dolje od playbook .

BlackBerry Orlando curenje iz: pozdravi touchscreen Curve prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 21:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor N4BB | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar