subota, 9. travnja 2011.

IBM pokazuje off 155GHz grafena tranzistor u ime istraživanja DARPA

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/08/ibm-shows-off-155ghz-graphene-transistor-in-the-name-of-darpa-re/:
IBM bi mogao biti oprezan o touting grafena kao AA silicij ubojica, ali da ih nije zaustavio gura proizvodnje sve brže grafena tranzistora. Uz nedavne demonstracije 155GHz grafena tranzistor, tvrtka uspješno outdid njen prethodni rekord-postavka nastojanja , koja je proizvela cut-off frekvencija 100GHz. Štoviše, stvar je također IBM je najmanji do sada, s vrata dužine od 40 nanometara, što je 200 nanometara manje od 100GHz iteracija. Ovaj manji, brži tranzistor je proizvedeno u sklopu DARPA istraživački projekt koji ima za cilj razviti visoke performanse RF (radio frequency) tranzistora. Dakle, ne, mi vjerojatno neće biti viđenje stvari u našoj računala bilo prije, ali to izgleda kao da bi mogli biti kao kod kuće desno u ratu strojevi budućnosti.

IBM pokazuje off 155GHz grafena tranzistor u ime istraživanja DARPA prvobitno pojavio na Engadget na pet, 8. travanj 2011 20:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Computerworld | izvor priroda | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar