subota, 9. travnja 2011.

Sprint radarski sustav oslikavanja peeps pregradnih zidova, podovi za otkrivanje bombi, tužibaba srca

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprint-radar-imaging-system-peeps-inside-walls-floors-to-detect/:
Natrag u 2005, izvijestili smo na malo nešto što se zove Prism 200 , što je omogućilo njegovu nositelju da bitno vidjeti što ljudi su radili na drugoj strani zida. Od tada, vidjeli smo dosta uređaja koji se pohvaliti iste tvrdnje , ali to nije do nedavno da je odluka o Prism 200 stvorili uređaj koji zapravo može vidjeti unutar tih zidina. Tražite nešto slično stara škola bušiti sat, Cambridge Consultants ' Sprint u zidu radarski sustav oslikavanja omogućava 3D renderings uložene stavke zidova, podova, pa čak i stropove. Gdje su postojeći X-ray sustavi zahtijevaju pristup na obje strane zida, Sprint's radar postava omogućava korisnicima da vide što se događa iznutra, bez dual pristupa. Kao što ste mogli zamisliti, Cambridge je guranje ovu stvar kao sigurnosni alat, koji dozvoljava za otkrivanje bombi, droge, mrtva tijela - znate, uobičajene stvari negativca. Sprint je trenutno prolazi kroz testiranje. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sprint slika radarski sustav peeps pregradnih zidova, podovi za otkrivanje bombi, tužibaba srca

Sprint radarski sustav oslikavanja peeps pregradnih zidova, podovi za otkrivanje bombi, tužibaba srca prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 9, 2011 13:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cambridge Consultants | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar