subota, 9. travnja 2011.

Aurasma's AR iPhone app za uključivanje u svakodnevni predmeti multimedijski aktivira

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/09/aurasmas-ar-iphone-app-to-turn-everyday-objects-into-multimedia/:
Vidjeli smo prošireni stvarnosti učinio ono što izgleda kao milijun različitih načina, ali mi nikad nisam vidio dosta se ovo sviđa. New York Times izvijestio je u srijedu na predstojećim iPhone app zvan Aurasma koji ima moć pretvoriti tinte i papira publikacija u interaktivne minska polja. Aurasma, začeta poduzeće Autonomy softver tvrtke, koristi krljuštima dolje verzija odijelo je IDOL uzorak prepoznavanje identificirati slike spremljene u ogromnom bazi podataka, a zatim pretvara one slike u vezi video. Nažalost, prvo izdanje app, koja je zakazana za negdje sljedeći mjesec, dolazi u obliku AR oglas / igra za neidentificirane nadolazeći film, a osnivač tvrtke solidno izgleda usmjerena na tehnologije marketinški potencijal. Nije riječ tek o tome kada i ako se može očekivati ​​da vidi naš New York Times dolaze u život, kao što se vidi u videu na izvor link ispod, ali ako je to budućnost prošireni stvarnosti, grof nas u.

Aurasma's AR iPhone app za uključivanje u svakodnevni predmeti multimedijski aktivira prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 9, 2011 01:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar