petak, 4. ožujka 2011.

Zvjezdani ratovi, Epizoda 1: Fantomska prijetnja vraća u kinima u 3D 12. veljače 2012

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/04/star-wars-episode-1-the-phantom-menace-returns-to-theaters-in-3/:
To je vrijeme označiti kalendar Star Wars fanovi, da li namjeravate biti prvi u redu za check out novi 3D-pretvaraju izdanja svakog filma , prosvjed njihova rerelease u novi format ili samo izbjegavati kazalište uopce sada da Fantomska prijetnja je službeno je trebao vratiti iduće godine 12. veljače. Učinci dečki u Fox, Lucasfilm i Industrial Light & Magic računati potop slika svakog zvrčka posuditi sebe da se gleda u 3D i godišnji izdanjima filmova bi trebao biti dobar test i da li 3D pretvorbe stvarno je vrijedno, a ako publika zainteresirani plaćati to gledati. Naravno, postoji i alternativa samo grabbing Blu-ray diskova (original trilogiju samo, ako tako želite) skimming crvenim slovom Media pregled i nazvavši ga dan, ali nećemo dobiti agresivan.

Nastaviti čitanje Zvjezdani ratovi, Epizoda 1: Fantomska prijetnja vraća u kinima u 3D 12 veljača 2012

Zvjezdani ratovi, Epizoda 1: Fantomska prijetnja vraća u kinima u 3D 12. veljače 2012 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 ožujak 2011 03:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Cinematical | izvor StarWars.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar