petak, 4. ožujka 2011.

Multi-core regulator napona koristi brzo napon skaliranje na rubnik Vaš procesor je razoran navike

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/04/multi-core-voltage-regulator-uses-fast-voltage-scaling-to-curb-y/:
Vaš procesor može biti u mogućnosti reagirati na svaku vašu, promjenjiv potražnja kada je u pitanju churning brojevi koji čine magija dogoditi, ali kada je u pitanju upravljanje vlastitim izvorom to je malo više lijeni. Čipovi mogu gas pojedinca jezgra leđa potrošnje, ali to polako, problem koji Harvard grad student Wonyoung Kim, čini se, riješena. On je stvorio na čipu multi-core regulator napona koji koristi ono što se naziva brza-napon skaliranje, tehnika brzo rezanje snage koja drastično može produžiti trajanje baterije na mobilnim uređajima - ili, znaš, čine ga tako da vaše gaming rig doesn 't dim svjetla baš tako loše kad ga ručica do gigaherca. Nije riječ o tome kada ovaj regulator će početi izradu nastup u potrošačke elektronike, ali gospodin Kim je ostvarila patent za svoj rad, tako da možete biti sigurni da ćete biti stvaranje Banke kad god se to radi.

Multi-core regulator napona koristi brzo napon skaliranje na rubnik vaše procesora rasipan navike prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. ožujak 2011 01:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PhysOrg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar