petak, 4. ožujka 2011.

Columbia Omni-Heat Circuit Breaker softshell električnih / grijane jakne pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/04/columbia-omni-heat-circuit-breaker-softshell-electric-heated-j/:
Povratak kad starac zime prvi put počinje nositi dolje ovdje u Sjedinjenim Državama za 2010 - 2011 Zimske sezone, pala je provjeriti nekoliko toasty novopridošli od ljudi na Columbiji. Zadovoljan što smo nakon što je težak nekoliko stvari u demo štand, mi računao outfit je liniju Omni-toplinske električne opreme bi bilo najbolje ocijenjena u divljini. Znaš - mjesta kao što su bijela riba, Montana i sjevernoj unutrašnjosti Aljaske , a sve tijekom zime.

Mi smo bili dovoljno sretan da uloviti jednoga od Columbia Omni-Heat Circuit Breaker softshell električnih / grijani skijaške jakne, prije odlaska za naše kosti-hlađenja eskapade, i nakon nekoliko mjeseci korištenja, mi smo sretni da izvješće koje ova stvar je stvarno sve je puknut do biti. Oni koji se nalazi u mjestima kao što su Yellowknife i Međunarodne Falls su sanjala o ne-pozamašan, kvazi-stilski grijani kaput godina za sada, i ti snovi mogu vrlo dobro se pretvoriti u stvarnost kada se to posebice jednom počne utovar ove jeseni. Čitajte na da vidi je li vani stvarno snabdjevač prikovan tehnološke integracije, te kako vaš život u zimskim mjesecima može zauvijek biti promijenjen zbog toga.

Nastaviti čitanje Columbia Omni-Heat Circuit Breaker softshell električnih / grijane jakne pregled

Columbia Omni-Heat Circuit Breaker softshell električnih / grijane jakne pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. ožujak 2011 11:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar