petak, 4. ožujka 2011.

Novi Google Chrome OS ažurirati konačno riješen Cr-48's touchpad pitanja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/04/new-chrome-os-update-finally-fixes-the-cr-48s-touchpad-issues/:
Google Chrome OS , a time i Cr-48 , je vidio mnogo o promjenama i veliki popravci, jer mi je uzeo teško pogledati ga natrag u prosincu, ali nesiguran touchpad, koji smo se borili s ozbiljno, nije baš vidio puno ljubavi . To jest, sve do danas. Najnovija Chrome OS ažurirati, koji se sada ona donosi verzija 0.10.156.46, uključuje nove "trackpad i postavkama osjetljivosti", i to definitivno čini svijet razlika. Mi smo naše obnovljeno samo par trenutaka prije i puno pitanja - naime nervozan pokazivača i čudan pomicanje - je popravljen. Zahvaljujući svježa softver, imali smo puno jednostavniji put osvjetljavanje teksta i listanje dolje duljina ovog vrlo web stranice. To je rekao, touchpad i dalje ne reagira kao što ste dobili s Appleovim MacBook ili Synaptics ClickPad serije 3 , a to je zato što je fizički hardverski temelji se na Synaptics 'starije generacije profil očitavanje tehnologija, a ne svoje novije slike osjećajući ploči. Bilo kako bilo, novi softver ažurirati čini Cr-48 puno manje frustrirajuće za navigaciju. Google je također valjani u neke nove moći optimizacijama, indikatora na zaslonu i GChat poboljšanja - idu i na to isprobati za sebe i javite nam što mislite u komentarima.

Novi Google Chrome OS ažurirati konačno riješen Cr-48 je touchpad pitanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. ožujak 2011 01:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar