petak, 4. ožujka 2011.

Uvodnik: To je Apple 'post-PC' svijet - svi smo mi samo u njoj žive

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/03/editorial-its-apples-post-pc-world-were-all-just-living/:
U srijedu, Apple je predstavio svijetu na ipad 2 . Lijep uređaj, kako bi bili sigurni. Značajke paketa? Možete se kladiti. Uskoro se prodaje kao hotcakes? Apsolutno. No, uvođenje iteracije na već postojeći proizvod nije bio najznačajniji dio događaja, niti je iznenađenje izgled Steve Jobs. No, srijeda je događaj bio je značajan jer je uvela u svijet Apple je pravi vizija za predvidive budućnosti, tema je tvrtka ukazivao na, ali nikada nije u potpunosti izražen. Ovaj tjedan, Apple je svima pokazala gdje je bio na čelu, izazvan konkurenata na tom smjeru, i jasno je da tvrtka ne samo da ima staked tvrde u tom prostoru, ali je to definira.

Ovaj tjedan, Apple zakoračili u "post-PC" doba računalstva - i nema Gledajući unatrag, barem ne za narod u Cupertinu.

Ulaskom tvrtke tijeku vizije "raznih" vrsta računalnih s TON prijateljski komad marketinga-govoriti, Apple je promijenio pravila igre, i napravio natjecanja napore ne samo uzbrdo bitku, ali - barem u oči Steve Jobs i co. - Biti sporna. No, što točno je "post-PC" svijet? I zašto je to značajno? Dopustite mi objasniti.

Nastaviti čitanje Uvodnik: To je Apple 'post-PC' svijet - svi smo mi samo u njoj žive

Uvodnik: To je Apple 'post-PC' svijet - svi smo mi samo u njoj žive prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3 ožujak 2011 19:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar