petak, 4. ožujka 2011.

CTIA exec obećanja 'značajne' nova tableta lansirati sajmova sljedećeg mjeseca

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/03/ctia-exec-promises-significant-new-tablet-launch-at-trade-show/:

Show show trgovine izvršne pokušava generirati interes u svojoj trgovini točno ne mogu biti vijest, ali CTIA potpredsjednik Rob Mesirow je napravio stvari malo više zanimljiv nego inače obećavajući je danas da je "značajan" novi tablet će biti pokrenuta na mobitel usmjerena show, koji traje od 22. ožujka do 24.. Što bi moglo biti da je tableta? Pa, već smo prilično jak pokazatelj da je Samsung će objaviti 8,9-inčni Galaxy kartice na sajmu - ali je ona "značajan" dovoljno odgovarati hype? Kao i za bilo koje druge obavijesti bismo mogli vidjeti, Mesirow je bio prilično šutljiv, s njim rekavši samo da je "Android, Android, Android" će biti velika platforma na show, i da, dok ćemo vidjeti više od Windows 7 Telefon, to će biti "kreće u jesen pokazati u mnogo veći način." Što god je u trgovini, možete računati na nas se tamo da vidjeti iz prve ruke.

CTIA exec obećanja 'značajne' nova tableta lansirati sajmova sljedećeg mjeseca prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3 ožujak 2011 16:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PC Magazine | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar