petak, 4. ožujka 2011.

Ilegalna TV streamers, evo kako feds će vam lov na dolje

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ig4huCr3wPM/illegal-tv-streamers-heres-how-the-feds-will-hunt-you-down.ars:

Kada američka vlada odluči uzeti dolje pristup web stranice koje nude besplatno na TV potoci preko interneta, to ne zabrljati okolo. Novo neispravnim sud dokumenti pokazuju da je Brian McCarthy, 32-godišnji navodni operatora Channelsurfing.net, dobio kompletan tretman istražitelji iskopali u svoje registar ime domene, njegov ISP, Gmail njegov račun, njegov oglas brokera, i Texas vozačke dozvole baze podataka. Oni su čak poslali nadzora tim da Deer Parku, Texas home gdje McCarthy je živio sa svojim roditeljima.

McCarthy je imao Channelsurfing.net ime domene zaplijenila na dan 1. veljače , kao dio kontroverzne "u našem web-mjesta" istrage od imigraciju i carine provedbu (ICE). Taj program uhvati imena domena, često stranih web stranice, bez optužni rasprave, posebno zastupnici jednostavno uvjeriti savezni sudac da domena treba iskoristiti, a to je. Domene su zamijenjeni s ICE logotip i objašnjenje da su oni sada pripadaju američkoj vladi.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar