petak, 4. ožujka 2011.

Pitajte Engadget: Koji je najbolji ipad tipkovnici slučaj?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/03/ask-engadget-whats-the-best-ipad-keyboard-case/:
Znamo da imate pitanja, a ako ste dovoljno hrabri da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan je Engadget Postavite pitanje dolazi nam od Courtney, koji očito misli virtualni IOS tipkovnica nije graciozan dovoljno za njezine potrebe. Ako ste u potrazi za poslati upit vlastitog, kap nam liniju na pitati [at] Engadget [dawt] com.
"Ja sam vrsta osvaja po visini ipad tipkovnice slučajeva na tržištu, te bi volio čuti mišljenja vlasnika. Koji se osjeća najviše čvrstoću, a koja je najljepša ključ putovati? Što ste svi cijene skoro iste, pa to stvarno dogoditi se dolje na kvalitetu, stane i završiti. Hvala za bilo kakvu vodstvo! "
Zanemariti činjenicu da je ipad 2 je vjerojatno samo nekoliko tjedana daleko - mi govorimo o ovdje i sada. Vi ste pročitali naše 0,02 dolara na nekoliko tih , ali zašto ne baciti nekoliko mišljenja svoje u komentarima ispod?

Pitajte Engadget: je najbolji ipad tipkovnici slučaju? Ono prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3 ožujak 2011 22:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar