petak, 4. ožujka 2011.

Netflix za ipad ažurirana sa novim prilagođeni sučelje, ali gubi značajke kao što su DVD s čekanjem

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/03/netflix-for-ipad-updated-with-a-new-custom-ui-but-loses-feature/:
Dok je njegova stranica na iTunes ne pokazuje nikakve promjene, HackingNetflix ističe Netflix za ipad je ažuriran danas s novom verzijom app koji daje prilagođeni sučelje, umjesto samo povlačenjem gore lagano prilagođenu verziju standardne web stranice. To smanjuje pregledavanja mogućnosti za četiri područja: Home, Žanrovi, pretraživanje i Instant red. Napomena riječi trenutak, jer nema više ni na koji način pristupiti jednom DVD red iz app (vučenje gore Netflix stranice u prozoru preglednika ili pomoću treće strane app, i dalje radi samo fino) zrcaljenje promjene koje su napravljene na TV streaming frontends u siječnju . Iako postoji nekoliko gostiju ga hvale za gladak, brži pristup, uklanjanje pristup DVD-a (plus detaljne informacije o svakom filmu kao korisnik ili kritičar recenzije, baci liste i više), već se sastao s ljuta komentare. Uvijek smo pronašli Netflix sučelje na iPhone i ipad nešto nedostaje kada je došao na red za upravljanje u svakom slučaju, sada da Watch Brzo streaming je njegov jedini razlog za postojanje mi se pitate ako uzmete u obzir da se pozitivne ili negativne promjene.

Netflix za ipad ažurirana sa novim prilagođeni sučelje, ali gubi značajke kao što su DVD s čekanjem prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. ožujak 2011 19:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hakiranje Netflix , iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar