petak, 4. ožujka 2011.

Ažurirano Windows 7 Telefon ažurirati nije ažirirajući neke Samsung telefone za ožujak ažuriranje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/04/updated-windows-phone-7-update-isnt-updating-some-samsung-phone/:
Čovjek, govoriti o flustercuck. Nakon što nedostaje ciklus sa svojim mobilnim telefonom strategiju, posljednja stvar Microsoft potrebna je podrška fijasko u vezi s njezinom vrlo prvi Windows 7 Telefon softvera. No, nakon ponovnog objavljivanja skrpan softvera značilo za rješavanje pitanja ažurirati vidio neki Samsung vlasnici, mi sada gledamo izvješća novog izdanja na Twitter-u i na raznim forumima i blog podršku komentare. U ovom trenutku, ne postoji jasan popraviti na dilemu karakterizira predivno opisni "šifra pogreške 800705B4." Nažalost, ono što rješava problem za neke (ponovno podizanje sustava, uklanjanje aplikacije, čime se oslobađa prostor na slušalici) ne rade za druge. Microsoft je službeno Windows 7 Telefon Podrška Twitter račun je odgovorio na jedan frustriran kupca govoreći: "Svjesni smo kod pogreške su u potrazi je upravo sada", govori još u odlagati na update dok MS istražuje. Smiješno je stvar je to manje WP7 ažuriranje nije značio ništa učiniti, osim priprema telefone za prvi dugometražni update zakazan je za početak ožujka. Nije smiješno ha ha, smiješno queer.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Ažurirano Windows 7 Telefon ažurirati nije ažirirajući neke Samsung telefona za ožujak ažurirati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. ožujak 2011 04:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Windows Phone Misli | izvor Microsoft Answers | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar