nedjelja, 27. ožujka 2011.

Znanstvenici poboljšati plavi OLED efikasnost, ne obećava vječno svjetlo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/scientists-improve-blue-oled-efficiency-dont-promise-everlasti/:
Iako je ovo nije prvi put smo vidjeli povećanje učinkovitosti u plavoj OLED, to je vrijedno napomenuti da je njihov prijedlog kapu produktivnosti i do ove točke bio je slabo pet posto. To je uzbudljivo učiti, dakle, oko proboj profesor John Kieffer i apsolvent Changgua Zhen sa Sveučilišta u Michiganu, što je rezultiralo u njima uspješno povećanje učinkovitosti plavom dioda snage od 100 posto. Duo, uz neke svijetle umove u Singapuru, manipulirati performanse kontrolere za preuredjenje OLED molekula u računalni model, poboljšanja svojstava materijala. U jednostavnim uvjetima ipak, mi smo još uvijek gleda na mizernih deset posto učinkovitosti, pa ćemo vidjeti gdje su ga odvesti odavde.

Znanstvenici poboljšati plavi OLED efikasnost, ne obećava vječno svjetlo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 20:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Physorg | izvor Sveučilište u Michigam | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar