nedjelja, 27. ožujka 2011.

LanSchool ipad aplikacija izbijaju, šalje natrag test pitanja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/lanschool-ipad-application-shoots-out-sends-back-test-questions/:

LanSchool je ipad app je vanjska strana za krpelja, ali najnoviji update dodaje dodatni koji bi trebao molimo učitelje i učenike podjednako. To je testiranje značajka koja omogućuje profesori poslati testove do 100 pitanja za studente koji su trčanje LanSchool ipad Studentskog aplikacija, od tamo, rezultati ispitivanja mogu se snimiti natrag i prikazuju u stvarnom vremenu na nastavnika konzolu i vratiti se ocjenjuju sa mogućnost izvoza ili ispis rezultata. Onih koji su zaduženi može uspostaviti true / false, višestrukog izbora ili kratko odgovoriti na pitanja, i grafike su zeleno svjetlo kao dobro. Testovi moraju biti razrađena koristite Mac ili PC, ali nakon toga, oni tada mogu biti poslani na iPads, računala ili tankih klijenata. Možete pogoditi link izvor za download program za besplatno, ali ćete trebati trenutni učionica licencu za LanSchool da se ništa postići. Whatd'ya - za trud?

Nastaviti čitanje LanSchool ipad aplikacija izbijaju, šalje natrag test pitanja

LanSchool ipad aplikacija izbijaju, šalje natrag test pitanja prvobitno pojavio na Engadget na ned, 27. ožujka 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar