nedjelja, 27. ožujka 2011.

Panasonic Lumix GH2 pregled vijesti: impresivan video snimanje, taman još slika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/panasonic-lumix-gh2-review-roundup-impressive-video-recording/:
U slučaju da ste još uvijek pitate ako Panasonic mirrorless Lumix GH2 je vrijedan vaše $ 900, mi smo zaokružuje pregršt gostiju osigurati pokazivač za vaš sljedeći veliki kupiti. Dok većina recenzenata se slažu da je to Micro Four Thirds fotoaparata čini se vrlo slično kao i njegova prethodnika , oni su univerzalno hvale suptilno poboljšana ergonomija, brz autofokus načinu pregleda uživo, i profinjenog kvalitetu slike, posebno sa svojim 1080p AVCHD video snimanje (iako Digital Camera Resource Page učinio primijetiti neke artifacting u svojoj isječke). Buka je također ne-pitanje do oko ISO 800 ili 1600, iako je jasno da je 16 megapiksela fotografije su relativno nezanimljiv i, poput onih iz mnogih drugih MFTs, nisu sasvim u rangu s DSLR - očekuju puno ručna obrada raditi ovdje, kao demoed je dobar narod na at Digital Photography Review. Sve u svemu, GH2 je veliki kit za visoku kvalitetu video snimanja, u paketu s još uvijek prilično dobar nastup koji zahtijeva neke dodatne TLC kasnije - nekako ironična na neki način, ali hej, to nije problem za ljubitelje video bokeh. Nad glavom linkove ispod za neke in-dubina analiza i šetnja kroz prije nego što ostavite malo udubljenje na Vaš bankovni račun.

Pročitajte - Digitalna fotografija Pregled
Pročitajte - Fotografija Blog
Pročitajte - Kamera Labs
Pročitajte - digitalni fotoaparat Resource stranicu
Pročitajte - Let's Go Digital

Panasonic Lumix GH2 pregled vijesti: impresivan video snimanje, taman fotografije prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. ožujak 2011 16:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar