nedjelja, 27. ožujka 2011.

Nokia i dalje reinvention, detalji nove fontove i branding

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/nokia-continues-reinvention-details-new-font-and-branding/:
Nokia je trenutni pismo - Nokia Sans - osjeća kao jedan od najvećih konstanti u industriji potrošačke elektronike, dizajn koji odmah vrišti "Nokia" u trenutku kada ga vidim (za bolje ili lošije). Takva snažna, široka brand priznanje od nešto kao osnovna i jednostavan kao lik na ekranu stvarno nije nešto što možete kupiti - to treba biti izgrađena i kultiviranih tijekom mnogo, mnogo godina - tako da smo sigurni da Espoo odluku da ga Chuck i krenuti ispočetka nije uzeti olako. U stvari, sigurni smo da to nije uzeti olako, jer je tvrtka je objavio 800-plus riječ objašnjenje i obrana o svojoj odluci da uništite Nokia Sans i zamijeniti ga s Nokia Čista, font ga opisuje kao utjelovljenje " ljepota u vrhunskoj upotrebljivosti. "

Naravno, to nije slučajno da je font promjena dolazi samo što su Nokia pokušava vratiti na tabla za crtanje, oba sa svojim zapošljavanje autsajdera Stjepana Elop i svoju odluku da se fazi iz Symbian i dodati Windows Telefon u mix, naravno, Tvrtka kaže da se planira koristiti Pure na svojim uređajima i da "je dizajniran posebno za mobilne i digitalnu okruženja." Što mislite?

[Hvala, Esko]

View Poll

Nokia i dalje reinvention, detalji nove fontove i marke prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. ožujak 2011 15:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Nokia Razgovori | izvor Nokia | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar