nedjelja, 27. ožujka 2011.

Katar izgradnja flote za daljinsko upravljanje 'oblaci' za Svjetsko prvenstvo 2022

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/qatar-building-fleet-of-remote-control-clouds-for-world-cup-20/:
Kada Katar , ludo bogati arapski emirat otprilike veličine Connecticut, osvojio je ponuda za domaćina 2022 Svjetskog kupa , jedan od odredbi je da je njegova novoizgrađena otvorenom nogometni stadioni će biti klimatizirani. Naravno, ovo je Katar smo talkin 'about ovdje, tako da rješenje bi trebala biti kao neobičan kao ludo bogatih arapskih emirata status podrazumijeva. To je razlog zašto nije bio veliki šok kada je poluotok izvijestio planira da se ohladi barem neke od devet stadiona pomoću flotu solarni pogon "oblaka", projektiran i izgrađen od strane određene dr. Saud Abdul Ghani i njegov tim. Dr. Ghani, glava strojarstva i industrijski inženjering na Sveučilištu Katar, rekao je da je zrakoplov (točnije opisuje kao jako, jako sporo trutovi) bit će upravljao, izrađene od 100 posto svjetla ugljične materijale, te će u početku cijenu polovina milijuna dolara svaki. Ali, stvarno, što je nekoliko milijuna dolara kad je za dobar razlog?

Katar izgradnja flote za daljinsko upravljanje 'oblaci' za Svjetsko prvenstvo 2022 prvobitno pojavio na Engadget na ned, 27. ožujka 2011 03:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NBC | izvor Poluotok | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar