nedjelja, 27. ožujka 2011.

FCC gleda na roaming podataka pravila, ne zanima commonizing prijevoznicima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/fcc-looking-at-data-roaming-rules-not-interested-in-commonizing/:
FCC predsjednik Julius Genachowski kratko spominje roaming podataka, na CTIA prošlog tjedna, ali on je sada reći je Kongres da je ulazni akcija, kako bi se osiguralo ruralnog prijevoznici ne bi ostavio iza sebe ostatak stanične industrije. Vidite, u 2007 Komisija ovlastila jeftini roaming ugovorima za glasovne poruke i usluge pustiti regionalne prijevoznike natjecati, ali stanični podataka je pčelinje koljena sada (kao i one od vas koji ovo čitate na smartphone može potvrditi), a tih ugovora neće zaštititi Tiny Tims telekoma u svijetu preokret zapravo. Dakle, kao što je on objašnjava u pismu upućenom članovima Senata i House, predsjednik je došao gore sa skup pravila, koja će "incent potencijal roaming partnera doći do pregovaranja tablice pregovarati privatne komercijalne ponude."

"Nacrt bi se razmatra izbjegava zajednički prijevoz pristup i ostavlja mobitel davatelji usluga slobodno pregovarati i utvrditi, na klijent-po-klijent osnovi, komercijalno razumnim uvjetima podataka roaming ugovorima", stoji još jedno pismo. Nepotrebno je reći, mi smo veseli sluh kako FCC će potaknuti konkurenciju, a još uvijek ostavljajući veliki dečki pregovarati sa svojim multi-milijarde dolara spektra držanje pozicije.

FCC gleda na roaming podataka pravila, ne zanima commonizing prijevoznika prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 19:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar