nedjelja, 27. ožujka 2011.

Canon Rebel DSLR T3 pregledali: sigurna oklada za prvog strijelca

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/canon-rebel-t3-dslr-reviewed-a-safe-bet-for-first-time-shooters/:
Jeste li pravi contrarian tražite fotoaparat koji dolikuje svoj nekonformistički način života? Pa, Canonov najnoviji entry-level DSLR ne može biti najviše nestašan iz fotoaparata, ali barem sportski nazivom koji odgovara račun. Canon Rebel T3 , također poznat kao EOS 1100D je 12,2-megapiksela projektiran afera s DSLR newbie u umu, a prema pregledu tamo kod PhotographyBlog, ne žrtvovati kvalitetu slike za jednostavnu uporabu. Krišom promatrati kao nasljednik Rebel XS, T3 zapravo nosi preko neke korisne značajke iz njegove sofisticiraniji polubrat, T3i , uključujući i user-friendly kontrola izgleda, ali nema kameru scena Inteligentni automatski način rada i opsežan popis kreativnih filtara. Osim toga, recenzent pronađen T3 hvataljke previše gladak i njegov deminutiv LCD zaslon manje prepreka, ali je brzo ukazati na to da nijedan od tih je posao-prekidač. U stvari, osim malo buke naišao na najvišim ISO postavku, kamera pruža visoku kvalitetu fotografija čak i pri slabom svjetlu. Sve u svemu, to izgleda kao Rebel T3 je "osjetljiv i intuitivno DSLR" za novak photog, a na $ 600, to je dobio barem neke od konkurencije tuku. Sada, nećemo vam reći što učiniti, ali ako ste bili, mi bismo kliknite izvora link da vidite kako T3 stacks up.

Canon Rebel DSLR T3 pregledali: sigurna oklada za prvog strijelca prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 18:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PhotographyBlog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar