nedjelja, 27. ožujka 2011.

iMobot jeza, pretražuje, dizalice svoj put u naša srca (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/26/imobot-creeps-crawls-cranes-its-way-into-our-hearts-video/:
On svibanj ne izgledaju kao puno, ali ovaj mali modularni robota dobio stvari dati Keepon trčanje za svoj ​​novac - oh yeah, i prema svojim tvorcima, iMobot je dobio veliki utjecaj na polju robotike previše. Sporting četiri stupnja slobode, dva rotirajuća zglobova, i par faceplates koje djeluju kao kotačima, patentirana uređaja može puzati, voziti, i potencijalno djelovati kao samostalna kamera platformu. Iznenađujuće agilno komadina strojeva je razvio dva UC Davis profesora koji tvrde da njihov svestrani izum mogao pomoći u potrazi i spašavanju, kao i obrazovanje i istraživanje. Mislimo da je super cool da iMobot mogao biti junak, ali stvarno, mi samo želimo vidjeti to poprsje premjestiti. Check out video našeg novog Robo ljubav nakon pauze.

Nastaviti čitanje iMobot jeza, pretražuje, dizalice svoj ​​put u naša srca (video)

iMobot jeza, pretražuje, dizalice svoj ​​put u naša srca (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 ožujak 2011 23:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor UC Davis (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar