četvrtak, 24. veljače 2011.

Zelena guska senzori monitor vašeg života, možete zaraditi bodova iskustva (update)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/green-goose-sensors-monitor-your-life-you-earn-experience-point/:
Mi smo prilično sigurni da jednom ugrađen bežični senzori uhvatiti na, oni će se prožimaju svaki aspekt od našeg života , i Zelena guska je izgradnja mikrokozmos taj slučaj u obliku uloga-igranje igra. Pet osoba SF Bay Area pokretanju ima ugrađen običaj 915MHz radio i MEMS akcelerometara u različitim maleni predajnika koje možete montirati na domaćinstvu objekata - poput boca za vodu, bicikl, ili četkica za zube iznad - što izvješće natrag na prijemnik sa svojim akcijama i time povećati svoj rezultat. Četka zube na vrijeme, uzmite vitamini, vježbe ili više puta unutar nekoliko stotina metara od prijemnika, i na kraju ćete razinu gore. (Ili, opcionalno, gnojiti sa senzorom samo pravo, i to ću nekako registrirati bodova.) Trenutno, da razina ne vrijedi ništa, ali osnivač Brian Krejcarek kaže da postoje provizorni planovi za kravatu ove točke u pravi igru i API za izgradnju van ideju, a on je trenutno u potrazi za partnerima ovdje u Pokrećite konferenciji u San Franciscu kako bi se izvaljati senzori (koji trošak oko 4 $ svaki) pod marke marketinške inicijative neke vrste. Ako ne želite čekati, tvrtka će prodavati starter setove s početkom 28. veljače za 24 dolara. Nije loše za glavu start na budućnost, zar ne?

Update: VentureBeat izvješća koja Zelena guska podigli 100 milijuna dolara u financiranju na konferenciji. Još jedna zanimljiva napomena: ReadWriteWeb izvješća da su senzori su izvorno razapeo kao novac štedi alat.

Zelena guska senzori monitor vašeg života, možete zaraditi bodova iskustva (update) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 22:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar