četvrtak, 24. veljače 2011.

iBike Dash pretvara vaš iPhone ili iPod Touch u biciklizam računalo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/ibike-dash-turns-your-iphone-or-ipod-touch-into-a-cycling-comput/:
Tu nije baš bilo nestašica od načina da montirati vaš iPhone ili iPod Touch na svoj bicikl, ali tu je odlučno manje mogućnosti da se zapravo pretvoriti vaše IOS uređaju u punopravno biciklizam računalo koje je u stanju zamijeniti one iz voli od Garmin . Ovaj novi iBike Dash uređaj obećava da će učiniti upravo to, ipak. To ne samo kuća uređaj je zaštitna, vodootporno ljuske, ali to uključuje i ANT + senzor brzine i kompatibilan je s drugim ANT + uređaje, tako da možete mjeriti otkucaje srca i ritam. Ona također ima prostora za dodatni akumulator produljiti vrijeme izvođenja, i to, naravno, koristi slobodne app koji uzima prednost od iPhone-GPS mogućnosti (nema izgrađen-in GPS ovdje da vam pomoći out dodir korisnici iPod). Naravno, sve to znači da je i ovaj troškovi znatno više od jednostavne bicikla gori - u potrazi za osnovni model vam postaviti natrag $ 199, dok deluxe paket (uključujući i ritam i HR monitori uz dodatnu bateriju i punjač) traje 329 dolara .

Nastaviti čitanje iBike Dash pretvara vaš iPhone ili iPod Touch u biciklizam računalo

iBike Dash pretvara vaš iPhone ili iPod Touch u biciklizam računalo prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 17:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iBike crtica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar