četvrtak, 24. veljače 2011.

MOBITELI su opasni / nisu opasne: Prijave promijeniti moždanu aktivnost - znanstvenici ne znaju što to znači

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-handsets-alter-brain-a/:
MOBITELI su loše, mmkay? Ili barem da je ono što mnogi žele da vjerujemo, ono što sa svim ovim oznake upozorenja i studije govore nam da mobilnim korisnicima će završiti s rak mozga i oštećenja bubrega . Da ne spominjem opasnosti telefon ovisnosti - užas užasa - za naše mlade. Sada, National Institutes of Health su pokazali da zračenje iz mobitela antena ti se pretvara u mozgu povećava supergenius aktivnost. Korištenje tomogrophy pozitronska emisijska (PET) skenira se na 47 osoba s isključen telefon na svakom uhu (kako bi se spriječilo slušni stimulacija mozga), pokazala je studija sedam-postotno povećanje u aktivnosti mozga na području najbliži telefone "antene tijekom primanja poziva. Ulov - znanstvenici ne znaju "da li je to štetno ili ako to čak može biti korisno", pa ne ide trgovanja vaše Cell-Mate u za Bluetooth slušalice samo još.

MOBITELI su opasni / nisu opasne: Prijave promijeniti moždanu aktivnost - znanstvenici ne znaju što to znači prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 17:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New York Times | izvor Journal of American Medical Association | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar