četvrtak, 24. veljače 2011.

DirecTV pregled svojih ipad udaljene cca: nema strujanja, ali je vrlo prilagodljiv

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/directv-previews-its-ipad-remote-app-no-streaming-but-very-cus/:
ipad daljinski aplikacije su novi Netflix streaming - bilo DVR vrijedan njene soli mora imati jedan i directv ne ide na to da Comcast , FiOS , Dish i TiVo gospodar nad njim više. To je pokrenuta stranica za pregled za novi daljinski app "uskoro", koji izgleda kao da bi mogao izazov za naslov uz obilje prilagodljivih mogućnosti i sposobnost za prikaz informacija iz više izvora odjednom. Početnom zaslonu, na slici iznad možete reći o tome što gledate, što je na svoje omiljene kanale i držati tabulatori na tekući sportske rezultate sve odjednom. Sve uobičajene daljinski upravljač stvari dolazi prirodno, kao i lokalnim ili udaljenim DVR upravljanje baš kao i svoje mobilne app . Mi ćemo pričekati dok se ne izlazi da sudiš, ali jasno tvrtka je promatranje konkurencije i vidjeti gdje se to može poboljšati. Sada, gdje je to DirecTiVo ?

DirecTV pregled svojih ipad udaljene cca: nema strujanja, ali je vrlo prilagodljiv prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 19:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DirecTV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar