četvrtak, 24. veljače 2011.

Windows 7 Telefon ažurirati staviti na čekanje za Samsung mobitela

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tk09ViZpRUA/windows-phone-7-update-put-on-hold-for-samsung-handsets.ars:

Microsoftov glasnogovornik je rekao WinRumors da je maloljetnik ažurirati to počeo isporučivati u ponedjeljak je bio suspendiran na Samsung mobitela nakon mnogi korisnici su izvijestili da to nije uspio instalirati, au nekim slučajevima i uzidan svoje telefone .

Do sada je, čini se da ažuriranje nije zapravo bila skinuta, vlasnici Samsung Prijave koje su obaviješteni o ažuriranju izvijestili su da su još uvijek u stanju da pokušaj da ga instalirate. Jedno moguće objašnjenje je da Microsoft je prestao slati obavijesti novi update, ali je ostavio postojeće netaknut.

Iako točne brojke su teško doći la, povlačenje ažuriranje je znak da problemi nisu samo izolirani incidenti. Izvješća o promjeni ne da instalirati (ali ne narušavaju telefon) su rasprostranjena , a tu su i brojna izvješća kako na Microsoft potporu foruma i cvrkut ( 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ) za izravnu bricking. Oba Omnia 7 i Focus Prijave su potvrđene biti pogođeni.

Osjetljivost na problem, kao i opseg štete, kako se čini da su neke ovisnosti o firmware inačici se koristi na slušalici. Samsung je objavio nekoliko različitih verzija firmware-a za Omnia 7, i dok najnovije verzije čini se da uglavnom rade u redu, neki stariji ne. Ove firmware pitanja također može biti složen po bugove u Samsung bootloader, telefone s verzijom 4.10.1.9 od bootloader očito ne može prebaciti u mod za preuzimanje, koji se koristi za oporavak od lošeg treperi. Oba noviji i stariji bootloaders su u redu.

Bez obzira na uzrok, to je nešto što treba popraviti uskoro. Prvi "pravi" značajka patch će biti utovar uskoro , i jer svi Windows 7 Telefon obnove bit će kumulativni, to će uključivati trenutni problematična zakrpu unutar njega. Nema je uzimajući okolo problem.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar