četvrtak, 24. veljače 2011.

Scosche je goBAT II prenosiv baterija obrađuje dva USB uređaja odjednom, uključujući i vaše ipad

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/scosches-gobat-ii-portable-battery-pack-handles-two-usb-devices/:
Mi ćemo samo držati ga pravi jednostavan za vas: objekt tražite na gore II punjač oživiti , ali su tanje, a uz baterija bačen u nego zid / cigarete adapter. Got it? Dobra. GoBAT II sadrži 5000mAh punjiva litij-ionsku bateriju, i nudi par USB priključaka za punjenje. Jedan je 10-vat (2,1 Amp) luka sposoban od rukovanje visoke održavanje uređaja poput Apple's ipad, dok je drugi više konvencionalne 5-W (1 Amp) utičnicu. Scosche je bacanje u USB adapter za Galaxy Tab, teoretski ostavljajući one s podijeljenom stanovništvu naplatiti i IOS i Android tableta u isto vrijeme. Mozak topi, znamo. Također radi s tvrtkom oživiti punjenja app, što pokazuje koliko dugo uređaj će se puniti na bilo kojem od Scosche je punjače i također može biti konfiguriran za slanje e-mail obavijest kada uređaj je u potpunosti napunjena. Ona je sve tvoje dolje na izvor vode za 89,99 dolara.

Nastaviti čitanje Scosche je goBAT II prenosiv baterija obrađuje dva USB uređaja odjednom, uključujući i vaše ipad

Scosche je goBAT II prenosiv baterija obrađuje dva USB uređaja odjednom, uključujući i vaše ipad prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 19:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Scosche | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar